Armbånd i guld i flere smukke designs

IMG_0008 - Kopi

Armbånd i guld – 14 kt. Brillantarmbånd “Tennisarmbånd” hvid- eller rødguld med 2,76 ct. TW/PI

Er du på udkig efter et smukt armbånd i guld? – hos PALÆET finder du et stort udvalg af flotte smykker til begge køn. Vi er ikke bange for at skille os ud og udmærker os på flere områder. Med et armbånd i guld fra os er du altid sikret høj kvalitet. Vi ønsker at levere markedets mest stilfulde guldarmbånd og andet til vores kunder. Vi synes, at de fortjener det.

Vores udvalg af armbånd i guld omfatter stilfulde designs fra nogle af de mest anerkendte kvalitetsmærker. Således kan vi tilbyde armbånd samt andre smykker og ure i guld fra mærker som Georg Jensen, Marianne Dulong, Ole Mathiesen, Raymond Weil og flere andre.

På trods af den høje kvalitet, der præger alle dele af vores sortiment, er det vores gode service, der i særlig grad adskiller os fra andre urmagere og juvelerer. Vores engagerede stab af dygtige fagfolk står altid til din rådighed og hjælper med at finde præcis det armbånd i guld, du drømmer om.

Vores kundekreds er bred og alsidig. De har dog det til fælles, at de værdsætter kvalitet og godt håndværk. Vi har armbånd i guld til mænd og kvinder i flere aldersgrupper.

Ønsker du et specialfremstillet armbånd i guld, kan du ligeledes få lavet dette hos PALÆET. Vi har eget værksted, hvor vi kan skabe unikke guldarmbånd i samråd med dig. Vi kan også tilbyde reparation af smykker, ligesom vi kan omdanne gamle armbånd i guld og give dem en frisk fornyelse.

Find elegante armbånd af guld i vores webshop eller besøg vores eksklusive butik i Lyngby.

Læs også om: Georg Jensen Armbånd | Armbånd i Læder | Armbånd i sølv