Georg Jensen broche – stil du fortjener

Er du ligesom os vild med Georg Jensen brocher? – hos PALÆET elsker vi kvalitet udformet i stilfulde designs og kan derfor naturligvis tilbyde dig en smuk broche fra Georg Jensen. Vi har et stort udvalg af Georg Jensen brocher i flere forskellige, men alle super flotte designs. Ethvert Georg Jensen broche vil agere som et friskt og skønt pust til din påklædning ved flere forskellige lejligheder.

PALÆET har været en af landets mest eksklusive guldsmede siden 1969 og har altid arbejdet med en holdning om, at samtlige vores kunder fortjener det bedste. Med en Georg Jensen broche er det præcis, hvad du får.

Vi er blandt landets førende agenter for en lang række anerkendte mærker såsom Georg Jensen. Vi fører et stort udvalg af Georg Jensen brocher samt andre smykker, ure og stilfulde artikler til hjemmet. Vores tætte samarbejde med Georg Jensen gør, at vi med stor sikkerhed kan skaffe præcis den broche, du har forelsket dig i.

Vores sortiment emmer – med blandt andet brocher fra Georg Jensen – af høj kvalitet. Dette forpligter. Kvaliteten og det gode håndværk supplerer vi derfor på enestående vis med god service og ærlig snak. Vores personale er engagerede fagfolk med en stor kærlighed til den stilfulde elegance som for eksempel en Georg Jensen broche udstråler. Vi hjælper dig på bedste vis med at finde den helt rette broche fra Georg Jensen til dig.

Har du en Georg Jensen broche eller andet, der trænger til reparation, varetager vi dette med stor faglighed og professionalisme i eget værksted.

Find en smuk Georg Jensen broche i vores webshop eller besøg os i vores eksklusive butik i Lyngby.

Læs også om: Georg Jensen Fusion | Georg Jensen Daisy | Georg Jensen børnebestik