Georg Jensen øreringe – glæd dig selv eller en elsket

Søger du nye øreringe til dig selv eller en, du har kær? – PALÆET er guldsmeden for dig, der sætter pris på kvalitet, godt håndværk og ærlig snak. Vi har altid massevis af stilfulde øreringe fra nogle af markedets dygtigste designere og mest anerkendte mærker. Georg Jensen er så absolut en af disse og er altid leveringsdygtige i smukke øreringe i samtlige deres kollektioner. Med Georg Jensen øreringe er du garanteret høj kvalitet og stil, der imponerer.

Georg Jensen har en lang, traditionsrig historie og har i adskillige år blandet sig i den absolutte elite inden for design af både øreringe og mange andre produkter. Vi er blandt markedets førende agenter for Georg Jensen og har derfor altid god tilgængelighed til deres mange elegante øreringe.

Georg Jensen er specialist i design og fremstilling af øreringe m.m. – PALÆET er specialist i at udvælge de rette produkter til vores mange kunder. Denne kombination gør, at vi altid har et flot sortiment af Georg Jensen øreringe, der kan tilfredsstille selv de mest kræsne forbrugere.

Det er helt i orden at stille krav til sine køb af øreringe. Det gør vi også selv og mener generelt, at vores kunder fortjener det bedste. Med vores eksklusive udvalg af Georg Jensen øreringe er det præcis, hvad du får.

Hos PALÆET bliver du altid betjent af engagerede fagfolk, der yder en stor indsats for at finde de Georg Jensen øreringe, du drømmer om.

Har du Georg Jensen øreringe, der trænger til reparation, varetager vi også denne opgave i eget værksted.

Se vores udvalg af Georg Jensen øreringe og meget andet i vores webshop eller besøg vores eksklusive butik i Lyngby.

Læs også om: Georg Jensens | Guld halskæder |  Mont Blanc i København