Georg Jensen smykker Marguerit – stilfuldt skandinavisk design

Hos PALÆET bygger vi vores smykkeforretning på dyder, der omfatter kvalitet, godt håndværk og flotte designs. Dette er præcist, hvad der altid har kendetegnet Georg Jensen og deres mange flotte kreationer – heriblandt og ikke mindst deres smykker med den velkendte Marguerit. Georg Jensen smykkeserien DAISY har i årevis smukt har ladet forskellige typer smykker prydes med en stilfuld og elegant Marguerit.

DAISY fra Georg Jensen og deres smykker med en Marguerit i flere typer sterlingsølv med forskellige emaljebelægning blev skabt helt tilbage i 1940. Dette var året, hvor en lille prinsesse, der senere blev døbt Margrethe, kom til verden. Hun blev straks hyldet af Georg Jensen med et smukt Margurit smykke. Siden da har Georg Jensen Marguerit smykker – i form af armbånd, halskæder, øreringe m.m. – været en stilfuld favorit blandt kvinder verden over.

Hjørnestenene bag Georg Jensen Marguerit smykker er usammenlignelige designs, smukt kunsthåndværk og overlegen kvalitet. Margurit smykker fra Georg Jensen er ganske enkelt blandt det bedste inden for skandinavisk design – det synes vi hos PALÆET, at du fortjener.

Lige siden PALÆET i 1969 for første gang åbnede dørene til vores butik, har vi altid bestræbt os på at levere kvalitet af samme kaliber som for eksempel Georg Jensen Margurit smykker.

Vores store sortiment er nøje sammensat af kreationer fra flere af markedets mest anerkendte mærker, hvilket er en kategori, Georg Jensen bestemt hører til i. Vi tilbyder blandt andet massevis af flotte ure, dekorative artikler og yndefulde smykker, der ligesom DAISY Margueritserien kan tilfredsstille selv den mest kræsne kunde. Margurit smykker fra Georg Jensen henvender sig udelukkende til kvinder, men vi har også et stort udvalg af kvalitetsdesigns til mænd.

Vi er ikke bange for at skille os ud og tør godt sige, at vores service er intet mindre end exceptionel. Vores veluddannede personale rådgiver med stor faglighed og hjælper gerne med at præcist det eller de Georg Jensen Margurit smykker eller andet, du drømmer om.

Se vores udvalg af Georg Jensen Marguerit smykker og meget andet i vores webshop eller besøg os i vores butik i Lyngby.

Læs også om: Marguerit ring | Marguerite smykker |  Marguerit øreringe