Georg Jensens – hundrede års stilfulde designs af høj kvalitet

Nyd Georg Jensens mange stilfulde produkter til både ham, hende og hjemmet. Hos PALÆET arbejder vi – som en af mærkets førende agenter på det hjemlige marked – tæt sammen dem og tilbyder et flot udvalg af Georg Jensens mange elegante kreationer. Vi har alt fra smykker og ure til flot designede artikler til hjemmet.

Georg Jensens mange skønne kollektioner har i utallige år været en sikker favorit for mange kunder, der værdsætter kvalitet og smukt design. Vi hører bestemt til blandt Georg Jensens mange trofaste tilhængere. De elegante linjer i Georg Jensens designs udtrykker en simpel skønhed, der samtidig stråler af eksklusivitet. Vi elsker dette og har naturligvis altid et stort sortiment af Georg Jensens produkter på vores hylder. Således kan vi forkæle selv de mest kræsne kunder.

Hos PALÆET vil vi gerne agere som en af markedets mere eksklusive guldsmede og juvelerer. Vi ønsker at tilbyde vores kunder høj kvalitet og stilfulde designs, der følger med tidernes skiftende trends. Vi synes, at du fortjener det bedste, og Georg Jensens kollektioner hører utvivlsomt til i denne kategori.

Med Georg Jensens mange produkter på hylderne føler vi en forpligtelse til at leve op til dette anerkendte mærkes høje niveau. Blandt andet derfor vil du altid blive betjent af engagerede og passionerede fagfolk, når du handler Georg Jensens produkter hos PALÆET. Vi nærer stor faglig stolthed og yder altid den bedst mulige service.

Ejer du smykker eller ure fra en af Georg Jensens kollektioner, som trænger til en større eller mindre reparation? – vi varetager gladelig denne opgave seriøst og professionelt i eget værksted.

Se vores udvalg fra Georg Jensens kollektioner her i webshoppen eller besøg vores butik i Lyngby.

Læs også om: Guld halskæder  | Mont Blanc forhandler København |  Mont Blanc manchetknapper