Halskæder guld – kvalitet, godt håndværk og ærlig snak

Søger du en smuk og stilfuld halskæde i guld enten som et stykke selvforkælelse eller til en, du har kær? – hos PALÆET kan vi hjælpe dig med at finde netop dette i vores enestående udvalg af guld halskæder. Vi har gennem adskillige år tilfredsstillet selv de mest kræsne kunder og er sikre på, at vi også kan finde den helt rette halskæde i guld til netop dig. Oplev en verden af guld halskæder samt andre stilfulde smykker, ure m.m. Velkommen til PALÆET.

Vi har eksisteret som guldsmed, urmager og juveler siden 1969 og har i al den tid bestræbt os på at præsentere vores mange kunder for et stort sortiment fuld af kvalitet, godt håndværk og stilfulde designs. Dette gælder også for vores udvalg af halskæder i guld. Hos PALÆET har vi ure, armbånd, ringe, øreringe, vedhæng og halskæder i guld, sølv og meget andet til både mænd og kvinder i alle aldre.

Find den guld halskæde, du drømmer om blandt smukke kreationer fra blandt andre Georg Jensen, Marianne Dulong, Ole Mathiesen og flere andre. Disse anerkendte mærker skinner virkeligt igennem i branchen med deres enestående halskæder i guld. I forbindelse med fremstilling af en exceptionel halskæde i guld er de blandt de absolut bedste – det fortjener du.

Vi udmærker os i særlig grad med vores høje serviceniveau. Vores dygtige personale taler ærlig snak og rådgiver dig med stor faglighed, så du kan finde præcis den halskæde i guld, du søger.

Vi har eget værksted, hvor vi foretager reparationer, restaureringer og rensninger af guld halskæder med mere. Har du en gammel halskæde i guld eller et andet smykke, du ønsker omdannet, kan vi også klare dette, ligesom vi specialfremstiller diverse former for smykker – heriblandt halskæder i guld.

Se vores fornemme udvalg af guld halskæder og meget andet i vores webshop eller besøg vores butik i Lyngby.

Læs også om: Herreur | Georg Jensen smykker  | Smykker Georg Jensen