Marguerit halskæde – Georg Jensen er garant for kvalitet og godt håndværk

Georg Jensens velkendte Margueritserie med stilfulde halskæder, ørering, ringe og armbånd blev skabt tilbage i 1940 som en hyldest til nyfødte prinsesse Margrethe. Siden da har Marguerit smykker fra Georg Jensen vundet stor popularitet på verdensplan og blandt andet halskæder pryder i dag stribevis af stilbevidste kvinder.

En Marguerit halskæde fra Georg Jensen er i dag et ikonisk smykke og repræsenterer det bedste inden for skandinavisk design. Det synes vi hos PALÆET, at du fortjener, hvorfor vi naturligvis tilbyder et stort udvalg af Georg Jensen Margurit halskæder, armbånd, øreringe og ringe.

Det, der kendetegner en Marguerit halskæde og alle andre kreationer fra Georg Jensen, er et kompromisløst fokus på usammenlignelige designs, smukt kunsthåndværk og overlegen kvalitet. Hos PALÆET sammensætter vi vores sortiment ud fra netop fokuspunkter som disse og elsker af den grund ethvert Marguerit smykke fra Georg Jensen – ikke mindst deres mange smukke halskæder.

Hos os vil du altid kunne finde en elegant halskæde eller andet fra Georg Jensen Marguerit eller andre kollektioner og designserier fra mange andre anerkendte mærker. Vores eksklusive butik i Lyngby emmer af kvalitet fra gulv til loft, ligesom du også kan finde blandt andet en unik Margurit halskæde fra Georg Jensen i vores webshop. Uanset hvor og hvordan du vælger at handle hos os, stråler vores udvalg af Georg Jensen Marguerit halskæder og meget andet af kvalitet og godt håndværk.
Enhver Margurit halskæde fra Georg Jensen er æstetisk smuk og kan tilfredsstille selv den mest kræsne kunde. Margueritten, som pryder halskæderne og de andre smykker, er Danmarks nationalblomst. Georg Jensen har valgt at afbilde denne i sterlingsølv med emaljebelægning. Sølvet fås i forskelligt behandlet form og belægningen i forskellige farver.

PALÆET åbnede dørene for vores kunder tilbage i 1969. Både dengang og i dag var og er det vores mål at yde den bedst mulige kvalitet og service. Ligesom det er tilfældet med en Georg Jensen Marguerit halskæde, har vi konstant fornyet os på flere
punkter, men vi holder stadig fast i vores kerneværdier.

Ønsker du en Georg Jensen Marguerit halskæde, er du altid mere end velkommen hos PALÆET. Vores veluddannede personale sørger for, at du får en god behandling med faglig rådgivning, så du kan finde lige præcis den Margurit halskæde fra Georg Jensen, du drømmer om. Vi leverer god service med smil, faglighed og ærlig snak.

Har du en Marguerit halskæde fra Georg Jensen eller andre smykker, der trænger til en reparation, restaurering eller rensning? – vi varetager disse opgaver i eget værksted og sørger for, at din Georg Jensen Marguerit halskæde får en god, professionel behandling.
Se vores udvalg af Margurit halskæder og flere andre smykker fra mærker såsom Georg Jensen, Marianne Dulong, Ole Mathiesen, Raymond Weil og flere andre. Du kan finde det i vores webshop eller besøge os i vores eksklusive butik i Lyngby.

Læs også om:  Margurit Georg Jensen |  Marianne Dulong armbånd  | Marianne Dulong Mary