Smykker Georg Jensen – smuk kvalitet og dansk design

Søger du stilfulde smykker fra velrenommerede smykkeproducenter såsom Georg Jensen? – hos PALÆET tilbyder vi et stort udvalg af elegante smykker af højeste kvalitet fra anerkendte mærker som blandt andre Georg Jensen, Marianne Dulong, Ole Mathiesen, Raymond Weil og flere andre. Velkommen til en verden af smykker med tidløs stil og af god kvalitet.

PALÆET er en af Danmarks mest eksklusive smykkeforhandlere. Siden vores opstart i 1969 har vi altid sammensat vores sortiment med et kompromisløst fokus på design, kvalitet og godt håndværk. Georg Jensen smykker lever fuldt ud op til vores ellers høje kvalitetsmæssige standarder.

Smykker fra Georg Jensen er af unik håndværksmæssig kvalitet og i æstetiske tidløse designs. Georg Jensen hører til blandt eliten inden for fremstilling af smykker, hvorfor vi naturligvis har et stort udvalg deres produkter til både mænd og kvinder. Hos os finder du Georg Jensen smykker i form af øreringe, brocher, armbånd, ringe og vedhæng fra deres mange elegante kollektioner. Smykker fra Georg Jensen er blandt branchens bedste på flere parametre – det fortjener du!

PALÆET udmærker sig på mange områder. Et af de absolut mest fremtrædende er utvivlsomt vores høje serviceniveau. Uanset om du er på udkig efter smykker, ure eller andet fra Georg Jensen eller andre kvalitetsmærker, rådgiver vi med smil og stor faglighed. Vores veluddannede og engagerede personale hjælper gladelig dig med at finde de Georg Jensen smykker, du søger.

Har du smykker fra Georg Jensen, der trænger til en kyndig reparation, restaurering eller rensning, varetager vi disse opgaver seriøst og professionelt i eget værksted.

Se vores udvalg af Georg Jensen smykker  i vores eksklusive butik i Lyngby.

Læs også om: Love Collection | Georg Jensen smykker marguerit