Smykker guld – PALÆET tilbyder det bedste inden for kvalitet og design

Søger du enestående flotte smykker i guld, sølv eller andet, og stiller du høje krav til kvalitet og design? – hvis det er tilfældet, er PALÆET, med vores store udvalg af stilfulde guld smykker og andet, bestemt forhandleren for dig. Med et kompromisløst fokus på kvalitet, godt håndværk og æstetiske designs har vi sammensat et skønt, eksklusivt udvalg af blandt andet smykker i guld fra nogle af markedets bedste smykkeproducenter.

PALÆET er førende agent for en lang række anerkendte mærker, der med deres guld smykker og andre kreationer konstant sørger for at bringe kvalitet, stil og fornyelse ind i vores sortiment. Vi forhandler blandt andet guld smykker fra Marianne Dulong, Georg Jensen og mange andre. Disse er garanter for smykker i guld, der på flere områder er i absolut særklasse – det fortjener du!

Lige siden vores opstart tilbage i 1969 har vi tilbudt eksklusive smykker i guld og mange andre fortryllende designvarer, der har kunnet tilfredsstille selv de mest kræsne kunder.

I vores butik vil du ikke blot opleve smukke smykker i guld fra gulv til loft. Du vil ligeledes blive mødt af veluddannede fagfolk, der gør alt for at levere den bedst mulige personlige service. Vores personale rådgiver med stor faglighed, så I sammen kan finde præcis det eller de smykker i guld, du drømmer om.

Vi har eget værksted, hvor vi reparerer, restaurerer og renser ure og smykker i guld. Vi kan også omdanne gamle guld smykker og give dem et nyt, friskt look, ligesom vi kan fremstille nye smykker i guld i tæt dialog med dig.

Se vores imponerende udvalg af smykker i guld og meget andet i vores webshop eller besøg os i vores butik i Lyngby.

Læs også om:  Guld ringe |  Smykker København | Smykker Lyngby