Georg Jensen ure – stort udvalg i flere flotte stile og designs

Georg-Jensen vaegur_compressed

Er du på udkig efter et stilfuldt vægur eller armbåndsur? – hos PALÆET har vi samlet et stort udvalg af forskellige Georg Jensen ure i de flotteste designs og af højeste kvalitet. Som førende agent for og forhandler af Georg Jensens produkter har vi god adgang til deres altid elegante ure i forskellige stile. Ethvert vægur fra Georg Jensen pynter flot i alle hjem, mens deres udvalg af armbåndsure gør det til en fryd at observere tiden gå, mens du er på farten.

PALÆET er en af Danmarks mest eksklusive forretninger, hvad angår salg af ure, smykker, dekorative designerprodukter m.m. Vi har ageret som guldsmed og juveler siden 1969 og har altid haft en stor forkærlighed for Georg Jensens mange flotte kreationer – heriblandt også deres armbånds- og vægure.

Vi er kendte for vores høje fokus på kvalitet, når vi afsondrer markedet for elegante designartikler. Vores udvalg af ure og vægure – fra både Georg Jensen og en lang række andre anerkendte mærker – afspejler dette på flotteste vis. Med for eksempel et Georg Jensen vægur kan vi tilfredsstille selv den mest kræsne kunde med elegance og kvalitet i særklasse – det synes vi, at vores kunder fortjener.

Vi er ikke bange for at skille os ud, og med ure og andet fra Georg Jensen og andre mærker kan vi som få andre tilbyde eksklusivitet i en kategori for sig selv.

Hvis du vælger at handle Georg Jensen vægure hos PALÆET, vil du opleve det høje serviceniveau, der gennem årene har vundet adskillige kunders tilfredshed og loyalitet. Vores personale er alle engagerede og passionerede fagfolk. De står altid til din rådighed, så du kan få lige præcis det Georg Jensen vægur eller andet, du drømmer om.

Vi har eget urmagerværksted, hvor vi foretager alle former for reparationer samt restaureringer og rensninger af ure fra Georg Jensen og andre mærker.

Se vores udvalg af Georg Jensen vægure og meget andet her eller besøg vores eksklusive butik i Lyngby.

Læs også om: Georg Jensen øreringe | Georg Jensens |  Guld halskæder