Marguerit ring – design af kongelig kvalitet

Tilbage i 1940 blev Danmark beriget med en lille prinsesse, der senere blev døbt Margrethe. I denne forbindelse kreerede Georg Jensen et smukt smykke med en stilfuld Marguerit som overvejende blikfang. Siden da har Margueritserien vundet stor popularitet verden over med flot designede ringe, øreringe, halskæder, armbånd m.m. En Marguerit ring for eksempel er i dag blandt det ypperste inden for skandinavisk design – hos PALÆET synes vi, at du fortjener netop det bedste!

Vi er blandt landets førende agenter for Georg Jensen og tilbyder et flot udvalg af blandt andet ringe, øreringe, halskæder og armbånd fra den ikoniske Margueritserie. Drømmer du om en elegant Marguerit ring, kan vi med garanti skaffe præcis det design og den stil, der falder bedst i din smag.

Enhver Marguerit ring er designet og fremstillet efter klassiske Georg Jensen dyder. Der ligger et usammenligneligt design, smukt kunsthåndværk og overlegen kvalitet bag tilblivelsen af en Marguerit ring. Du har mulighed for at vælge din Marguerit ring blandt et udvalg i forskelligt behandlet sterlingsølv og emaljebelægning.

Hos PALÆET sætter vi pris på de kvaliteter, der ligger bag enhver Marguerit ring og andre smykker fra serien. Det er dyder, der præger hele vores sortiment.

Som urmager og juveler udmærker vi os på mange områder. Et af disse er utvivlsomt vores høje serviceniveau, hvor vi altid leverer venlig betjening med stor faglighed. Vores veluddannede personale rådgiver og hjælper dig på bedste vis, så du kan komme af sted med præcis den Marguerit ring eller andet, du drømmer om.

Se vores store udvalg af Marguerit ringe, halskæder, armbånd og øreringe fra Georg Jensen såvel som andre smykker, ure og dekorative artikler fra en lang række anerkendte mærker. Find din yndlingsudgave af Marguerit ringen her i vores webshop eller besøg vores butik i Lyngby.

Læs også om: Marguerite smykker  | Marguerit øreringe  | Marguerit halskæde